Едукација за урбано земјоделство за одржлива иднина

Едукација за урбано земјоделство за одржлива иднина

Со првата средба на партнерите од  Македонија, Србија, Хрватска и Бугарија, на 31 јануари 2023 година во Скопје се означи почетокот на спроведувањето на проектот  Едукација за урбано земјоделство за одржлива иднина (Urban Farming Education for Sustainable...