ВЕСТИ И НАСТАНИ

Успешна фарма за магариња во близина на Задар: Зошто магарето е најдобриот пријател на човекот?

Успешна фарма за магариња во близина на Задар: Зошто магарето е најдобриот пријател на човекот?

Магарето е многу добар пријател на човекот од памтивек.Порано, во медитеранската област, магарето беше незаменлив асистент во земјоделството, а беше...